Van heel veel deuren, een hokkerige indeling en een ietwat gedateerde (ik breng het subtiel ) uitstraling naar een lichte eigentijdse woning.

Dit gezin uit Noordeloos was al een heel eind met het uitdenken van ideeën voor de grondige verbouwing.
Aan mij de vraag of ik mee wilde denken en dit verder uit te werken in een ontwerp, voorzien van inrichting om een duidelijk beeld te krijgen van het mogelijke resultaat van de verbouwing.

Dat hoef je mij geen twee keer te vragen! Ik ben dol op het uiterste uit ruimtes halen!

Om een idee te geven zie je twee foto’s van de huidige keuken en mijn idee van een mogelijk eindresultaat van de verbouwing. Ramen tot de grond doorgetrokken, muren weggebroken, keuken verruimd door deze onder de draagbalk te plaatsen i.p.v. tegen de huidige muur en ga zo maar door…