Wat zeggen klanten?

Benieuwd naar de ervaringen van klanten die jou al voorgingen? Hier een greep uit de reviews. Neem voor meer reviews gerust een kijkje op de Google pagina van Helemaal Heleen.

Maarten Kuiper

Heleen heeft voor onze nieuwe woning een mooi ontwerp gemaakt. Heel leuk om dat ook in 3D te kunnen zien. Ze gaf ons veel goede ideeën waar we zelf niet op zouden zijn gekomen.

Gabriella Pronker

Heleen denkt erg goed met je mee, is duidelijk in haar communicatie en komt haar afspraken na. Erg prettige ervaring gehad èn een prachtig resultaat! Dankzij haar ontwerp kunnen we nu eindelijk goed voor ons zien wat de verbouwing op kan leveren en wordt het weer leuk.

Mirjam van der Molen

Heleen heeft ons geweldig geholpen met ons nieuwe huis. Ze heeft mooie ontwerpen gemaakt waarvan we een deel zo hebben toegepast. Heel fijn. Gewoon uitvoeren wat er is getekend. Dat scheelt een hoop keuzes! Maar ze heeft ons met haar advies en ontwerpen ook getriggerd en verder op weg geholpen met het verbouwen en inrichten van het huis. Kortom een zeer welkome adviseur in het hele proces!

Marc Laseur

Ik kan Heleen van harte aanbevelen bij iedereen. Heleen komt met verrassende adviezen en unieke passende oplossingen waardoor ruimtes in huis ineens veel beter tot hun recht komen. Ze is professioneel en enorm creatief. Ik heb veel gehad aan haar tekeningen waarmee alles visueel gelijk vorm krijgt. In één woord: Top!

Kirsten de Rover

Heleen heeft een superleuk ontwerp gemaakt en goed onze wensen in het ontwerp verwerkt.