3D Rendering

Heb je verbouwplannen en heb je geen uitgebreid interieuradvies nodig maar iemand die meedenkt en het plan visualiseert? Dan is 3D rendering misschien wel wat voor je.

 

Mocht je denken; klinkt heel interessant, maar wat houdt dat in, 3D rendering? Een rendering is simpel gezegd een afbeelding die met de computer is gemaakt. Het bevat geometrie, belichting, schaduwval en eigenschappen van objecten, zoals bijvoorbeeld materialen.
Eigenlijk een fotorealistische tekening. Een render geeft dus een heel mooi duidelijk beeld van een mogelijk eindresultaat.

 

Bij 3D rendering plannen we eerst een vrijblijvend intake gesprek in. We bespreken je wensen en de mogelijkheden en aan de hand hiervan maak ik een offerte op maat.
Het kan namelijk zijn dat je zelf al een heel idee in je hoofd hebt en dit graag gevisualiseerd zou willen hebben voor je partner en/of aannemer. Maar het kan ook zijn dat je nog geen flauw idee hebt wat je met de ruimte(s) zou kunnen doen en de creativiteit liever aan mij over laat. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

 

Afhankelijk van de situatie en je wensen variëren de kosten van 3D rendering  tussen de € 800,- en € 2500,-. Met uitschieters daarboven en eronder.
Binnen een straal van 20 km van Gorinchem reken ik geen reiskosten, daarbuiten € 0,30/km.

Nu, na de verbouwing, lijkt het net alsof we in jouw tekeningen lopen, zo grappig om te zien en zo gaaf!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?