Grote kans dat als je aan muurverf denkt, je aan matte muurverf denkt. Mat, matter, matst! Want hoe matter hoe beter. Toch?!
Of niet. Soms heb je gewoon zo’n muur die je wat extra’s wilt geven. Je kunt dan kiezen voor een kek behangetje of catchy kleurenvlakken op de muur, maar hoe gaaf is het om jouw muur een metallic uitstraling te geven!? Iets waar veel mensen niet aan denken. Terwijl het zó gaaf kan zijn!

 

En nee, dat hoeft zeker niet kitsch te zijn! Het is maar net hoe en waar je het toepast.

Neem bijvoorbeeld de kinderkamer van Wonen by Djo (foto 1), waar de kinderkamer een zachte, bijna magische sfeer krijgt.
De gang van Het Moonhuis (foto 2), waar het een hele rijke uitstraling geeft. Of de woonkamer van Ingeroos (foto 3), waar de wand in de woonkamer spanning geeft!

Breng metallic verf met een roller aan voor een strak egaal shiny muur, met de kwast in random richtingen voor een levendig effect of met een spaan om extra structuur en tekening op de muur aan te brengen.
Ook gaaf is het gebruiken van twee verschillende kleuren. Schilder je wand in een matte muurverf en ga hier met een andere kleur metallic verf overheen. Zo krijg je nog meer diepte in je kunstwerk!