Kreun en steun! Mijmerend over die heerlijke zomervakantie, naar buiten starend naar iedereen die voorbij komt lopen in dikke truien en lange broeken. Waarom lijkt de zomer toch altijd het seizoen te zijn dat het snelst omvliegt?! En dat terwijl we er zo van houden!
Maar don’t worry! Met de volgende tips hou jij dat vakantiegevoel zo lang mogelijk vast in je eigen huis!

1. Koop mediterrane planten.
De planten die je op je vakantiebestemming op het terras of in de natuur ziet zijn dan misschien niet bestand tegen het Nederlandse klimaat, maar gedijen vaak uitstekend binnen in een pot! Neem bijvoorbeeld de Cactus, Ficus Lyrata, verschillende palmsoorten en olijfboom.

2. Hang je mooiste vakantiefoto(s) aan de muur.
Doormiddel van een IXXI, ingelijst en als een collage aan de muur of geprint op een groot paneel. Of het nou een vergezicht is, een detailfoto of een zomers portret; zolang jij bij het zien van de foto met een glimlach op je gezicht terugdenkt aan die fantastische tijd is de missie geslaagd!

3. Maak een pronkhoekje met kleine vakantieschatten.
Hang een glazen vitrinekastje aan de muur of hang wandkastjes op en vul deze met alle kleine schatten die je verzameld hebt tijdens je vakantie. Schelpen, veren, drijfhout, dennenappels of misschien wel een foute ansichtkaart…

4. Laat slingeren die zonnehoed en strandtas!
Hoezo alles weer netjes de kast in?! Nee! Hang die grote zonnehoed lekker aan de muur of kapstok en laat vooral je mooie strandtas rondslingeren of hang hem nonchalant op in het zicht. Alsof je elk moment de deur uit gaat stappen op weg naar het strand!

Zet tot slot nog een heerlijk zomers playlistje aan en waan je nog heel heel eventjes op die heerlijke vakantiebestemming!