10-5-2010 – 10-5-2020

 

Op 10 mei 2010, 10 jaar geleden (wat een getallen hè!), stond ik aan de balie bij de Kamer van Koophandel. Ik waagde de sprong in het diepe om voor mezelf te beginnen. Nog studerend, 19 jaar oud en al zo eigenwijs dat ik mijn passie in de praktijk wilde brengen, maar dan wel op mijn eigen manier!

 

Nu, 10 jaar later doe ik m’n werk nog steeds met heel veel plezier! Ik heb er sinds een aantal jaar m’n fulltime job van kunnen maken en al zoveel leuke contacten gehad met klanten en gave samenwerkingen mogen doen! Daar ben ik heel dankbaar voor! Ook super leuk om klanten terug te zien komen door de jaren heen en te zien dat steeds meer mensen via via bij me terecht komen!

 

Als dank voor de afgelopen jaren leek het mij wel leuk iets terug te doen. En tja, wie jarig is trakteert! 🥳

 

Daarom geef ik zaterdag 16 mei van 10 tot 5 uur (ja daar is ie weer! haha) gratis online interieuradvies.
Deze gesprekken duren 20 minuten en inschrijven kan via info@helemaalheleen.nl. Tijdstip in overleg a.d.h.v. beschikbaarheid en VOL=VOL

 

Zie ik jou zaterdag ook op m’n online feestje?! 😉

P.S. Je wordt niet thuisgebracht, want je blijft gewoon thuis. 🤪😂