Wanneer je de vraag hebt om een ontwerp te maken voor een slaapkamer en badkamer en vervolgens alle muren er uit gaan, dan weet je dat je mij gevraagd hebt om met ideeën te komen. 😅
Deze klant wilde graag de badkamer en slaapkamer een opknapbeurt geven. Maar toen ik een kleine aangrenzende slaapkamer zag met een fantastische raampartij, die eigenlijk niet gebruikt werd, kon ik het toch niet laten om een voorstel te doen om de indeling helemaal om te gooien. Zoveel meerwaarde voor dit prachtige huis!
Uiteindelijk heb ik het project van ontwerp t/m uitvoering mogen draaien en begeleiden en zijn we tot dit resultaat gekomen.
Raamdecoratie, kleuren, vloerafwerkingen, tegels, sanitair, schakelmateriaal, deurklinken… Álles moest gekozen worden, besteld en geplaatst.
Een hele klus, maar wat een resultaat! 🙏

Voor – Na

Ontwerp

De slaapkamer heeft een lambrisering gekregen om de hoogte van de ruimte te breken en sfeer toe te voegen aan een strakgetrokken ruimte.
De wanden zijn niet helemaal tot het plafond geschilderd, om zo een ruimtelijk effect te creëren.

Waar zich eerst rechtsboven de badkamer bevond met enkel een klein raam en links een slaapkamer, is er nu rechtsboven een aparte toilet, een wasmachinekast op de overloop en een badkamer met een prachtig hoog plafond en grote raampartij.
Zo kon de wasmachine uit de keuken, is er een apart toilet en kun je heerlijk in het zonnetje in bad of onder de douche.