De lente is inmiddels in volle gang. Waar we het in de herfst heerlijk vonden om ons binnen terug te trekken in een heerlijk knus huis met warme dekentjes en gezellige kaarsjes, vinden we het nóg heerlijker om in de lente de deuren en ramen weer open te gooien en buiten te gaan leven.

De laatste jaren worden interieur en exterieur ook steeds meer één. Waar je vroeger in het voorjaar je tuintafel, een paar stoelen en een parasol uitstalde in de tuin, vind je nu complete woonkamers buiten. En ik moet zeggen… Love it!
Want ondanks mijn liefde voor interieurs, hou ik ook ontzettend van de natuur en van het buiten zijn. Zodra het weer het dus ook maar een beetje toelaat, worden de tuinmeubels weer in elkaar geschroefd en de kussens weer tevoorschijn getoverd. Zonnetje aan, laptopje open…

En kijk, je kunt het zo gek maken als je zelf wil natuurlijk. Je hoeft echt niet per se een overdekt terras te hebben of elke ochtend en avond een uur in te plannen om de boel op te bouwen en af te breken. Met kleine dingen als leuke lantaarns, een lichtsnoer of een buitenkleed kom je al een heel eind!