“๐˜๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ, ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข. ๐˜Œ๐˜ณ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ รจ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ถ๐˜ญ๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต! ๐˜‹๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฌ.”

Voor een gezin uit Herwijnen mocht ik een ontwerp maken voor de verbouwing van een bijgebouw/schuur dat aan hun woonhuis vast zit. Zoveel extra ruimte, maar wat doen we er mee?! En hoe? Want het staat tegen een dijk, dus hoogteverschillen. Staat in een overloopgebied, dus kans op natte voeten. En niet geheel onbelangrijk; het moet aansluiten op het huidige woonhuis.

Aan mij de taak om een indeling en sfeer te creรซren die werkt voor dit gezin en waar al hun wensen in verwerkt zitten. Heerlijke ruimtes toch?! ๐Ÿ˜ƒ